BOLESTIVÁ VÍRA
Prostoupila víra zem...
Žid se opřel o břízku;
se ztrápeným výrazem
proklíná svou obřízku.
PAPARAZZI DOSTALI, CO ZASLOUŽILI
Sněhurka bručí v krimu
za vraždu bratří Grimmů.
LIDOVÁ AKTUALIZOVANÁ
Šly panenky do háječku,
neměly však nabíječku;
všechny jejich mobily
v háji se jim vybily.
Šli mládenci do lesíčka,
uslyšeli houkat sýčka;
strachem bulvy valili,
když si brka balili.
ROZDĚL A PANUJ
Vrcholy hor dám
horalů hordám.
KONEC NEPOHODLNÉ KONCOVKY
Navštívil jsem cirk,
kde jsem jako bon
dostal hrozný vir,
co sužuje glob.