Každý je tak trochu blázen.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.
Každý je tak trochu blázen
a dopadá tvrdě na zem.
Každý si hraje
i v dospělosti jako malý kluk.
Každý rád dělá to své kuk.
Každý si míchá kaši osudu
a občas sklízí ostudu.
Každý tu svou hru má.
Pochopit ji.
Věc svízelná.
Možná jsem nána uplakaná.
Ale mír hledám mezi lidmi
a kde klid v duši bydlí.
Možná se nehodím do tohoto světa.
Možná ani nevím,
kde pravda je skrytá.
Jen nechci žít tak,
aby po mě byla veta.
Dokud budou slova,
nikdy nebude konec světa.
Pište na hvězdnou bránu!
Pište pro každou dámu!
Mám ráda Dalajlámu!
A ani nevadí mi,
že stárnu.
Ať chutná kus salámu
i po ránu!
To pozdrav vám
s úsměvem zasílám.
Lidičky, ať hřejí moje básničky!
A mají radost moje sudičky
a mohu dál pít z dobré studničky!
Přečteno 230x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat, Dejvis, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Karel Doktor, Akrij8, ARNOKULT, Koala
Komentáře (12)
Komentujících (6)