Anotace: Snažil jsem se rozplést motanici, kterou jsem umístil posledně, nalézt smysl, kvůli kterému jsem ji napsal. Omlouvám se, budu se snažit to už neopakovat. Díky za pochopení. Pěkný víkend.
Nemám rád hlasitá auta
s vytuněnými výfuky.
Seznamuji svou osamělost
s osamělostmi mladíků,
kteří musí být hlasití,
aby jim ostatní odpověděli
třeba jen objetím
auta klíči.
Cítíme hlubokou
vzájemnou emoci
bez ohledu
na polaritu.
To, že se dostavila
znamená potvrzení
existence mladíka.
Stává se pozvaným
do sálu se schodištěm
po kterém sestupují půvaby
mladé dívky v nových šatech
při představení společnosti.
Image dělá hodně..
někde až moc:D.
Tak jo
..i tuto jsem ráda četla.*
23.10.2020 22:18:27 | jenommarie