Pohádka pro děsivého hrobaře
Pláčeš před luxusní rakví.
Kdo je v ní?
Ten kdo hořce rozum tvůj tráví,
přitom sladce v uších zní.
Dnes večer ztluču další rakev.
Kdo v ní bude spát?
Ta která drží v ruce prázdnou lahev,
dnes v noci krásně o ní budu dbát.
Mnoho rakví připravené mám.
Kolik jich vymění život za lásku?
Rakve proto pevný mají rám,
už nebudete řešit žádnou vrásku.
Přečteno 147x
Tipy 4
Poslední tipující: Duše pouliční lampy, Guldrun, mkinka
Komentáře (0)