Jsou dvě hodiny před půlnocí.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Kamarádi, takhle vzorná panička čekala na kočičky!
Jsou dvě hodiny před půlnocí.
Čekám už skoro bez emocí.
Kdy kočky vykouknou nocí?
Oči vykoukané. Pohledy mé ukřivděné.
A nikde chomáčky vyvětrané!
Kde ty packy chodí po tom světě?
Miluji vás kočky od kotěte!
Nevím. Budu čekat do rána.
Žádná pro vás nebude smetana.
U okna je má noclehárna.
A tak koukám na zázrak,
člověk rád tak trochu trpí
pro ty, co má rád.
A tak mňoukám na povel
a ať po toulkách chrání je
svatý archanděl.
Kočky ráno za mě budete spát!
Hlavně už brzo se musíte ukázat!
Musím spát!
Přečteno 147x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat, Linna, Frr, Krahujec, jenommarie, Psavec, ARNOKULT, Dejvis
Komentáře (10)
Komentujících (5)