Pohádka pro zlomenou duši
Muž který mě miloval sedí v prokletí.
už nebudu cítit jeho obětí.
V nepropustném smutku mě uvěznil,
bolestí silnou mě udeřil.
Kdo by ženě udělal takovou věc?
Kdo by ji vytvořil takovou klec?
Jak si mohl chtít zničit život můj?
Křičím znovu a znovu. Stůj!
Nikdy už nedostanu co bych chtěla,
už nespojíme naše nahá těla
a neohlédneš se zpět.
Znovu nebudu tvůj překrásný svět.
Přečteno 148x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka
Komentáře (0)