Pořád dál
Po čas v sklence led,
mění se v skupenství slz.
Jarní vánek za přelet,
nahlodá každou tvrz.
Vějířky v koutku očí,
skládají prožitý čas.
Kolem srdce se všechno točí,
to krásné zbývá v nás.
Žiji snem kluka z ulice,
ač šedý a pomalejší jsem.
V očích září hvězd tisíce,
křičí do světa že dál jdem.
Za každou bytost vděčný,
co sdílela se mnou sny.
Já žil jsem život neskutečný,
a čekají mě další dny.
Přečteno 147x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Vivien, Guldrun, ARNOKULT, jenommarie, mkinka, Dreamy
Komentáře (7)
Komentujících (5)