Zastavily se mi hodinky.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Můj deník.
Zastavily se mi hodinky.
Nepočítám vteřinky.
Snad znamení maminky.
A klika není tak voňavá.
Občas se to stává.
Záda. Záda. Záda.
Kdo se s kým dneska nehádá?
A pohádky pro panenky
nejsou zrovna v kursu.
Není ani kam na burzu.
A tak za pár šupů
budím trochu dojem,
že lidské společenství má ještě pojem.
Mám dělat klauna?
Síla není zrovna.
Co budu dělat dál?
Pošlu úsměv a budu opodál.
Aby svět fungoval,
nepotřebuje hodinky,
ale podporu dojaté maminky.
Přečteno 152x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Kaj, ARNOKULT, Dejvis, praetorian
Komentáře (4)
Komentujících (3)