Anotace: /seznamka.cz/ Zn. Stále mi/mně na Tobě záleží
Rozdíl mezi zhrzeným mužem
a vykotlaným pařezem
žádný nevidím
O obojí se dá zakopnout.
Obojí vás může rozplakat.
Ale muž vám dokonce
ve verších odpoví.
Pařez to už dávno
ví, že mu větve nestojí.
I pařez bez větví zahřeje
slovy.
Jde o to co pustíš si do duše
a kolik.
Muži to umí.
Ale i ženy. ;) *ST
29.10.2020 12:15:27 | jenommarie