Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Tato básnička byla sepsána ráno a jedná se opět o velmi osobní básničku a mluvit jsem tam nechala také svojí kočičku.
Kočičku za ouškem podrbat
hned je důvod se usmívat...
Krásný a pohodový den, Jitu (*)
31.10.2020 13:37:35 | Emily Říhová
Milá Jitu..
jedině to v sobě si můžeme ovládat
..tak ať tě kočičky vždy potěší
a přes všechny zprávy kolem
udržuj si uvnitř klid
..i když je to teď jiné.
Vzít nám úsměv je vždy snadné
ale udržet si jej
to ..už je těžší..
nenechme si jej vzít
..přeci. :)*
Pá a zdravím i kočičky.
29.10.2020 11:29:20 | jenommarie