Už jsem právě ve čtvrťáku,
jezdím do školy ve svém sporťáku.
Učitelé jsou pro nás autorita,
v květnu nás čeká maturita.
Didakťáky, to bývají nesmysly,
jsem zvědavý, co letos zase vymyslí.
V životě nám to k ničemu nebude,
tak proč se ty hloupé předměty učíme ?
Já chci být řemeslník,
tak na co třeba čeština ?
Nejsem žádný knihovník,
kašlu na to, půjdu radši do kina.