Mkiše.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Jsem prostě Vaše Mkiše! Píši z duše!
Mkiše! Mkiše!
Spřízněná duše.
Láskou se prokouše.
Mkiše! Mkiše!
Síla z buše.
Bez klišé.
Střemhlav proti všemu.
Nepotřebuje sebeobranu!
Mkiše! Mkiše!
Jako kočka chodí potichu
a netropí žádnou neplechu.
Tak bez strachu
a bez odposlechů.
Vaše, vaše Mkiše!
Přes slova k vám dokluše
a v klidu rány olíže.
Mkiše! Mkiše!
Hlas z duše!
Přečteno 152x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Dejvis, Tomcat, ARNOKULT, Psavec, Koala
Komentáře (4)
Komentujících (3)