jsou slova pro smích s kouskem věčnosti
a osnova spánku v kameni
ozvěna nesmírna co měří velikost lidí
mezi kapkami vody
přináší váhavý déšť s formou a kladívky;
čpavou vůni v listí zažehnu zbytečnou petrolejkou
pod ostře kaštanovýma očima pak obvykle zametu svůj obrys
ve svících koruny mi chrastí
větrná slova
co tak brzo zhasnou