Amanda
Anotace: Ze sbírky Písně hospodské II Čtvero pivních období
Slunce mezi domy zář,
nad nimi letadlo letící pryč.
V rádiu punk s hlasem dívčím.
Je pátek ve velkém městě.
To slunce zapadající ví,
už končí zima, jaro se blíží, křič!
A v kapse posledních dvě stě,
i s tím dá se žít.
Dokud to slunce svítí, musí se žít!
Přečteno 149x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Koala, mkinka, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)