Propojení
Anotace: Jedna starší událost...
Daleko od sebe,
A přece spolu,
Zíráme na nebe,
Padáme dolů.
Přítomnost vnímáme,
Propojení tmy a nás,
Vzhůru se díváme,
S přáním, aby to šlo snáz.
Cesta mezi námi krátká není,
Vždyť vedle sebe stojíme,
Jsme svým způsobem propojeni?
Čeho se tak moc bojíme?
Přečteno 161x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Rozmarýna, Emily Říhová, Elis1ě, Akrij8, enigman, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (4)