Rumová bábovka.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Kamarádi! Pro vás!
Rumová bábovka.
Dělám bábovku.
Nebude jen za stovku.
Pořádná porce rumu v ní musí být!
Na zdraví bábovku každý musí jíst.
A dva tucty tvarohu k tomu.
Kočky patří do tohoto domu.
A ještě jablíčka do ní.
Ať se vyhnu stonání.
A teď už se kypří v troubě.
Jen nespálit!
Pocukrovat
a jít jíst!
Přečteno 146x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat, Akrij8, ARNOKULT, Psavec, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)