~~~~~~~~~~
Ušila si šaty z šátků
i dřeváky nosila
a o růži k svému svátku
malý keř poprosila...
ten keř růží ukloní se
zaševelí...vyber si
a nabídl červenou
tu do vlasů připni si.
Do vázy dá růže další
co od lásky dostala
pak milého po setmění
k sobě domů pozvala..
posadil se u piána
a zahrál jak Beethoven
ona tiše poslouchala
hudbu pustí oknem ven.
Všechno ztichlo i ten vítr
co si lítal v pšenici
a podle té krásné hudby
zpívali jen slavíci...
i měsíc se pousmál
a noc zkrásněla
hudebník už dobrnkal.
A milá se usmála.
~~~~~~~~~
Noty jako si vítr hrají
mezi lístky po růži sklouznou
do hrdélek slavíků
..hrají svou. *ST ;)
Tvá hravá milá Květuško..opět
moc potěšila.
02.11.2020 15:02:57 | jenommarie