Anotace: Po pár letech jsem aktivoval svůj profil abych byl ve styku se svými přáteli . . .místo jejich radostí jen čtu kde kdo na nás šije boudu, jak jsme ovládáni ilumináty, ufony a nebo kráčíme k řízenému snížení populace . . .fakt v tomhle smysl nevidím.
děkuji - je to horší než se s kamarádem pohádat v hospodě jestli správná cesta je Pravice a nebo levice :-/
03.11.2020 12:54:38 | petrzal
Sítě jsou takové jako lidé. Pro mě jsou "sociopatické sítě" prostě bulvár...
03.11.2020 11:45:07 | Lighter
U mě se tam naštěstí tyto lidé nevyskytují..mám to ošetřeno..aby se mi určitý obsah nezviditelňoval. Mám tam i lidi, kteří mají různé koníčky a jsou naprosto v pohodě. Snad pár jedinců..se občas tam o té politice..nějaký článek ..zdravotnictví apod.
Někteří lidé jsou schopni opravdu propadat různým a šíří i paniku..napomáhají těm myšlenkám. Dá se to ale blokovat. Jinak nelze. Doba je zkrátka taková.,:( ;)
03.11.2020 07:53:44 | jenommarie