Neházet předčasně flintu do žita.Znám pár závisláků na alkoholu a někteří se ze své závislosti doslova vydrápali, ale vydrápali, nepijí a lépe žijí.
12.01.2021 21:56:54 | Jeněcovevzduchukrásného
Tak to sestře moc gratuluji, že to zvládla :) ne každý má tu vůli. Přítel má k tomu přidružené psych. onemocnění, takže o to je to horší. Ale díky lidem jako je Vaše sestra můžu pořád doufat, že se třeba jednou něco změní.
04.11.2020 15:18:05 | Lylča
Není to žádný život .a kdo zvítězí..opravdu musí zuby nehty všechno do toho boje dát.. když umřela maminka..sestra byla ještě mladá a chytla se party i kluka..a opravdu jsem o ní měla velký strach..nic nebylo platné..ale dnes už je to za ní a má jiný život a je opravdu hodně silná bytost..má chlapečka a je zní moc fajn máma. Jsem na ní opravdu moc hrdá, že to zvládla a žije jinak. Poprala se doslova s ďáblem a našla cestu zpět.
03.11.2020 23:16:27 | jenommarie