Zhroucení v křesle

Zhroucení v křesle

Anotace: ...

Spousta snů a lidí
zhroucených v křesle, co vidí
jak na ně bomby padají
a zastavit se nedají

Na ostrově, kdesi na rovníku
malé černé dítě u pomníku
za ruku starší sestru táhne
jež leží v krvi a chladne

Na americkém ranči
ve veselí lidé tančí
však ozvala se tornáda síla
zbyla po nich černá díra

U drogového podsvětí
začni se bát o děti
neznaj míru lidskosti
děti shnijou od kosti

Spousta snů a lidí
zhroucených v křesle, co vidí
jak na ně bomby padají
a zastavit se nedají
Autor seed.misulka, 10.03.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

Sice není úplně dokonalá po té stylistické stránce, ale i tak se mi líbí.

10.03.2007 17:07:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel