Žádost o ruku
Anotace: Ze sbírky Písně hospodské II Čtvero pivních období
O ruku svou lásku životní
chystal se požádat mnoho dní.
Zkusil to, když byl pod ní.
Pravila, že to nečekala.
Zvedla se a polykala -
své slzy radostné.
Jsou spolu už pěkný doby kus,
teď to konečně přišlo,
prožila orgasmus.
Přečteno 173x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, jbpoetrie
Komentáře (0)