Střel ho!
Nad obzorem velký mrak
kolem poletuje rudý drak
Střel ho!
Proč?
Dělej!
Co?
Chramst...
a jedno zrnko máku
podlehlo chtivému ptáku
V černém lese plném strak
potuluje se vlkodlak
Střel ho!
Proč?
Dělej!
Co?
Chramst...
a jedno zrnko opia
příšerka si dobyla
Na mořské pláži rak
vyrobil si pěkný prak
Střel ho!
Proč?
Dělej..
Bum..
a vidím Země matičku
v hlavě krabí kuličku..
Komentáře (3)
Komentujících (3)