Milá Mkinko, mohu dál hledat, co máme společného a napsat, že jsem chodil na střední školu do Ječné. Pekárnu v Bruselské si ale nepamatuji.
06.11.2020 08:48:00 | Kaj
Přeji hezký den. Ječnou znám dobře. To je dlouhá ulice.
06.11.2020 11:10:56 | mkinka
Na oběd jsme chodili na základku do Sokolské, až k Nuseláku. Pravidelně se mi zdá o Karlovu, ale je to tam mnohem větší než ve skutečnosti. Je tam krásné knihkupectví s květinami za výlohou, které ve skutečnosti vůbec neexistuje a pokud, tak na Letné.
06.11.2020 12:05:24 | Kaj