Jsem strom.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Velmi osobní.
Jsem strom.
Listy mám.
Opadám.
Barvy dám.
Pak zase zazelenám.
Kořeny hluboko mám.
V té lidské rodině.
Dobrá se mouka mele v mlýně.
A tak dávám hold dědině.
Jsem meruňka na zahradě
nebo jabloň v sadě.
Jsem ovoce, které hřeje.
Jsem tady z lásky k zemi.
Obalená vzpomínkami.
Žiji. Vnímám-li stromy.
Jsou moje krovy.
Usnu u nich.
Nic nebolí.
Přečteno 178x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat, jenommarie, Frr, Psavec, Dejvis, Kaj, ARNOKULT
Komentáře (4)
Komentujících (3)