Dle ročního období.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.
Dle ročního období,
ať se člověk naladí
a nic mu nevadí.
V padajících listech sílu nacházím.
Žádný splín.
Barvy pro vaše srdce naladím.
Hnědou já vždycky měla ráda.
A listy zůstanou pro ježka kamaráda.
A jaro přijde, než se několikrát vyspím.
A májová koťátka
obšťastní má vrátka.
A tak ať zima na dvorku,
nedělá žádnou ponorku.
A krb vytopit!
A bude líp!
Krásný listopad!
Ať neděsí nás žádný chlad
a dobře nám je nastokrát!
To vroucí přání,
co mohu ze srdce si přát
pro každého z vás.
I když chladno na dvorku,
ať každý čechrá sýkorku.
Zima je těžká i pro zvířátka.
Ať každý hřeje i pro druhé svá vrátka!
Přečteno 166x
Tipy 7
Poslední tipující: Dejvis, Emily Říhová, Tomcat, Donne, jenommarie, Psavec, ARNOKULT
Komentáře (4)
Komentujících (3)