Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Pro tetu v domově důchodců a pro radost.
Zajisté se dílo povedlo
vždyť nedělá jí žádné nemehlo ;)
pusa si jistě pochutnala
...hmm to abych taky zadělala...
Jituško... nalákalas ;) krásný a pohodový den přeji (*)
10.11.2020 14:34:40 | Emily Říhová
Milá Mkinko, Líbí se mi podobně jako předchozí o bábovce. trochu mi to připomíná knížku Magor dětem od Ivana Magora Jirouse, kterou rád čtu dětem a děti jí rády poslouchají. Také je v ní rum (jako v předchozí bábovce) i kočky.
07.11.2020 17:58:06 | Kaj
Moc mě těší, že se líbí. U tety v domově důchodců slavila také aplaus. Nemůžeme se vidět kvůli opatřením. Tak to byl osobní dárek pro ní.
07.11.2020 18:02:30 | mkinka