Opojný pocit
Anotace: Ze sbírky Písně hospodské II Čtvero pivních období
Tvé oči mají v sobě něco,
to něco je zvláštní.
Mají v sobě jiskru,
touhu s vášní.
Plně jimi polapen
po dechu lapám.
Mráz po zádech a husí kůže,
v nejhezčích momentech života
člověk se na slovo nezmůže.
Už je to něco let
a my – dva lidé cizí.
Ale ten pocit,
ten pocit z mé hlavy nikdy nezmizí.
Přečteno 199x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Ziny, Donne, jenommarie, šerý, Psavec, Jdarks, Vivien, Rozmarýna, Xardas, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)