Anotace: Tanec života
Svou dámu k tanci vyzvat smíš
při tanci jste si vždycky blíž
a touha v srdcích zrozená
hraje lépe než každá kapela... :)
10.11.2020 15:08:07 | Emily Říhová
Krásný tanec lásky
..ať rytmy..i bez hudby hrají
..ve vašich srdcích.* ST :)
09.11.2020 15:55:12 | jenommarie
Tančíš se mnou
v karmínových šatech
s kruhy
jako má Babočka paví oko
Jako by šaty byly antukou
a kruhy míči zlata a blankytu
hopkající v neposedné hře
jako tóny hudby
kolem našich uší
Tančíš v šatech
barvy mongolské vlajky
vynikáš
uprostřed krémových barev
společenského sálu
Ve víru tance
Tě vidím i nehybnou
oblečenou do střídmějších barev
všedního dne
Vypadáš krásně
09.11.2020 15:52:48 | Kaj
Smíte můj milý, smíte prosit,
štěstí po troškách, jeden druhému nosit.
Doufám, že těch pár kroků máte naučeno,
dosud toho tolik bylo nevyřčeno.
Nepošlapete mi střevíčky, můj nejmilejší?
pokud ano, Vaše náruč mě jistě ukonejší.
Jaká hudba dnes večer bude hrát,
vy a něžná melodie, co víc si přát.
Ráno se neprobudit, stále ve snu snít,
nabízenou dlaň do své vzít a jít...
09.11.2020 04:37:13 | Pittoresque
A raz,dva,tři a raz,dva,tři.
Budu snažit se vše nepoplést.
A dva,dva,tři a dva,dva,tři.
Tou něžnou melodií nech se vést.
Pata špička a špička pata.
Snad ušetřím vaše střevíčky.
Špička pata a pata špička.
V náruči snít třeba den celičký.
09.11.2020 07:33:43 | Eru Alonnar