Jen ta krása lečí
To asi hvězda zhasla,
v blankytném poháru snění,
pohledu do zrcadla,
ty naděje nikdy nepromění
Jen rozřihne se na kousky,
možná se mění slova,
možná odhazují masky,
v čase co se v tichu schová.
Dotek krásy fotí sny i všednost,
jen asi prohraje si sní,
nebo čeká milost,
jen svá rozřešení.
Unaven hledí do kraje,
voda si teče pod oči,
jsou to obrazy z ráje,
Jen ta krása léčí.
Přečteno 146x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, Vivien
Komentáře (1)
Komentujících (1)