Budeme spolu
Anotace: Ze sbírky Písně hospodské II Čtvero pivních období
Půjdu k tobě.
Půjdu k tobě
a ty půjdeš ke mně.
Nepůjdem od sebe,
budeme spolu.
Já ti slibuju
a ty mně slibuješ,
budeme spolu,
já tě miluju!
Já ti slibuju
a ty mně slibuješ,
nepůjdem od sebe,
a ty mě miluješ!
Přečteno 159x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, mkinka, jenommarie, Vivien
Komentáře (1)
Komentujících (1)