Vidět, slyšet dobré je
jen prosím nemlč,
když bude to potřebné
klidně nahlas zakřič
i smích se pak objeví
a mnozí Tě jistě pohladí...
Krásný den Jitu (*)
14.11.2020 11:36:33 | Emily Říhová
Děkuji za podporu. Jsi zlato.
14.11.2020 12:57:11 | mkinka
milé, jak pohlazení kočičí tlapkou /pochopitelně tlapkou se zataženými drápky */ :-D***
11.11.2020 17:03:51 | Frr
Celý život se učíme naslouchat
a být trpělivý
..proč jednomu trvá
..a druhý potřebuje právě tuto chvíli?
I toto se vnímat učit musíme
i na toto umět povznést se.
Pak přijde den, kdy on uzří a srovná své
o to víc s celým srdcem i vděkem
TĚ obejme.*:)
A pak to bude vzájemné.
Pohlaď
a vytrvej.;)
11.11.2020 11:35:42 | jenommarie