Naše stopy v písku,
s příchodem příboje se ztrácejí
po noci plné hříchu,
dávají lásce naději.
Po noci plné hříchu,
pod rouškou svitu měsíce,
ztratil mužnou pýchu,
po pohlazení světice.
Po jejím něžném pohlazení
a sladkém polibku na ústa,
podlehl jejímu pokušení,
jizva v srdci zarůstá.
Podlehl jejímu pokušení
a spojením dvou těl noc protkána,
dvě srdce našla k sobě zalíbení,
láska , láska je zde vítána.
Pěkná se šťastným koncem.Tak jen ať Láska Vaše kroky v písku provází...
..ST..
13.11.2020 22:52:33 | Jaruška