Anotace: ...
zase slyším nějaký
divný zvuky v komíně
na koberci před krbem
hladím kočku na klíně
pořád hledám tu pravou
vztekle jí kroutím hlavou
můj stín sebou mlátí
když sedím nehnutě
svíjí se v křečích
stíne, to stačí
vážně bych byl radši
kdybys přestal
je jako loutka
někdo tahá za jeho špagáty
neboj se ho kočičko
vždyť jsi u táty
vrň