Smutek
Smutek
vmísil se v dotek
čepele nože
na konci mé paže.
Smutek
vlil se do kapek
tmavě rudé krve.
Naposled? Prve?
V ráně pálí slzy.
Slzy nefyzické bolesti.
jen z toho, že mě mrzí
mé neúnosné slabosti.
dech zrychluje se,
tělo třese
a brada klesá
na prsa.
Krev v žilách tuhne,
je jako zmrzlá
a tělo více neklesá.
Zavřu skelné oči
s myšlenkou:"Jsem sobec."
Zem se mnou se točí,
přemýšlím..:"Je konec?"
Komentáře (0)