statná moucha
pavučinou vlka v zubech nese
a jako meluzína
posilněná větrem
letí komínem
pravda ovšem byla
-že to bylo tramínem
a pod peřinou potom halabala
holej zadek ukázala
Bezva! Tvé rozjívené dílo mě pobídlo k úsměvu.
18.11.2020 00:16:02 | šerý
tu a tam ňáká ta pošetilost
vždyť vono je to poslední dobou na zbláznění
díky :-)
18.11.2020 14:43:08 | Yry
Usrkla si tramínu
statečně se prala
kdo ví..jestli pavoučka
moucha nesežrala.:D *ST
Pobavils milý Yry
17.11.2020 19:03:57 | jenommarie