PAVUČINA
Chycený paprsek světla v dlani
a moucha v pavučině
koukni na ni
druhé je pravda
- to první není -
o utrpení a přemožení
záleží na tom kdo tu má moc
vždyť světlo je silnější
než černá noc
kdežto křidélka slabá
v lepkavé síti
jak by si přála svobodu míti!
Chycený paprsek světla v dlani
a moucha v pavučině
koukni na ni
pavouk si píská
ona však získá
svobodu
při novém rozednění
Přečteno 185x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Donne, mkinka, ARNOKULT, Romana Šamanka Ladyloba, Frr, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (4)