Na dortu mohla hořet další svíce
to proto, že bys měla o rok více
však nebylo dopřáno Ti dále ochutnávat
Život, který jsi měla tak moc ráda
Tam, kde nic nebylo-není co oplakávat
a proto jsem vlastně ráda
že slzy kanou
v srdci zabodla se dýka
Tělo je spáleno
však duše Tvá s tou mojí ve stejném rytmu stále kmitá
A tak přeji Ti ♥
do oblak-kam nedohlédnu
A děkuji, že mohu napsat
že jsem měla super ségru…
Vzpomínky nám hladí duši
aspoň chvíli suší slzy.
Ztráta milovaných..je ta největší. **
Báseň je napsána s hlubokými city.
17.11.2020 22:17:33 | jenommarie