Anotace: ...
pták malé ptáče
pod křídlem
před deštěm schovává
dobrý den
zobáčky do louží
sídliště se probouzí
mladá maminka s cígem
veze v kočárku dítě
,, jen co si dá máma
pořádnou hrst prášků
uděláme ti se strejdou
parádního brášku ‘‘
dobré ráno převrácené
kontejnery na odpad
někdo ve vás zřejmě hledal zakopaný poklad
dobré ráno večerko
vykradli tě v noci ?
myšinu dnes přebil zápach Nguyenovy moči
klíčem ryjí do kapoty
svoje jména děcka
dobré ráno mládeži
tak tohle je fakt pecka
chlapík v dresu Komety
v igelitce nákup
chleba, párky, petka piva
cíga, lančmít, kečup
zakousne párek, cucne si píva
zbytek si nechá na příště
dobrý den pane, jak pak se máme
dobrý den drahé sídliště