Anotace: .
pod záštitou noci
plížím se tmou
houpu se v bocích
stíny jsou mi oporou
kontroluji svůj dech
hlídám si svoje kroky
opatrná chůze střídá běh
plížení a i přískoky
otevírám dveře pokoje
opatrně beru za kliku
v noci větší ticho je
ale já profík, tohle mám v malíku
schody překážkou nejsou
jako ninja že je zdolávám
svojí loupež mám jistou
a tento trezor poznávám
otevirám dvířka trezoru
světelná záře tak jasná
vše v tý lednici sežeru
opět mne chytla mlsná
tento noční bílý sex
ten zažívám každou noc
ledničku udělat na ex
pak krasný sny a dobrou noc