Černý les, bílá víla
Černý les a ticho,
bílá víla v něm
a v mojí hlavě psycho-
temná noc a temný den.
Bolest, věčnost,
a co dál?
Nenávist, láska, jaká ctnost?
Venku vítr smutně vál.
Život a nezastavitelný čas
pluje proti vůli.
Snad někdy, někde zas
osud či smrt nás spojí.
Přečteno 179x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Vivien, ARNOKULT, Rozmarýna, Frr, Donne, Xardas, Marten
Komentáře (0)