Láska je...
Anotace: O tom,co je láska a co nabízí
1. Láska je ten nejvzácnější dar,
co můžeme druhému dáti,
vznikne tak dokonalý pár,
když nechcem s druhým jen spáti.
2. Každý člověk má spoustu přání,
každý si přeje mít někoho rád,
o tom však sobec nemůže mít zdání,
co je to vroucně milovat.
3. V očích máš smutek a v duši žal,
stále hledáš štěstí své,
létama člověk dospěje a pochopí co mu život vzal,
potom už nebudou dny pro něj tak zlé.
4. Je rozdíl hledat nahodilý vztah,
je rozdíl hledat muže svých snů,
můžeme se opít a jen jednou se milovat,
není však lepší mít muže do pěkných i nepěkných
dnů?
Přečteno 474x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (3)
Komentujících (3)