Anotace: ..
něco o mlhách
na pouti všech nemožností
o slzách co nikdy nevytečou
a taky o vzteku
být jinak -
jinde -
a jiná
napiš to
a taky napiš, jak to moc bolí
když musíš jít dál
ikdyž žádné dál už není
anebo se jenom usměj
a drž mě za ruku
To často stačí... jen úsměv a za ruku vzít :)
27.11.2020 15:50:46 | Emily Říhová
díky, že sis našla cestu, díky za sdílení :-)
27.11.2020 22:48:29 | Yry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?