Anotace: Ze sbírky Moře jako odraz duše 2020. Kamarádi, strom v mém rámečku si zasloužil básničku.
Stromy jsou našimi průvodci...máme je v paměti.
Krásně jsi vyjádřila ty pocity. ** ST :)
21.11.2020 18:57:52 | jenommarie
Děkuji.
21.11.2020 19:07:06 | mkinka
Nádherné. Už jenom "Strom u moře. Je mi s ním dobře." mě dokonale oblažilo a ani by toho nemuselo být víc. Ale ono je a to je moc dobře.
21.11.2020 18:52:03 | Koala
Inspirující báseň. Ano stromy. Já jich mám na zahradě asi dvacet.
V samotě stromy šeptají
nebeské verše proměny,
když rozezní se po kraji
sonáta vánku šumění.
21.11.2020 13:40:24 | ARNOKULT