Přivítání .
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.
Toť luna s lunou sblížená.
V jasu a třpytu bohulibém.
Barví se krásný den.
Toť zemská kůra políbená.
V rytmu kosmickém.
Tvoří se listopadový den.
A možná slunce hledá zlatou niť.
Tak na světě,
ať je všem líp.
A kocourek se přidává.
Zase píše a je paráda.
V jeho tlapkách žádná vada.
Svět v jeho očích,
žije v rytmu tanga.
Má svůj jazyk jménem Ranga.
Přečteno 181x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Isla, Donne, Psavec, Dejvis, ARNOKULT, jenommarie, Krajina průzračnosti
Komentáře (6)
Komentujících (3)