Vyzlečení z lásky
Bolí
bolí
bolí
to kurevsky
ako vzdialenosť
keď to pekné je preč
spomíname akí sme
boli
Holí
holí
holí
nás smútok
priostrou žiletkou
srdciam je zima
bez lásky sme tu
bosí a
holí
Přečteno 181x
Tipy 4
Poslední tipující: Marten, jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)