Potkala jsem housenku.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.
Potkala jsem housenku.
Já řekla jí: "Pojď si povídat."
"Neudělám z Tebe drobenku."
Byla nadějí.
Potkala jsem housenku.
Den utekl pomalinku.
Dala mi svou vteřinku.
Já ódu a žádnou bublinku.
Mám svatou vteřinku.
A pro housenku skulinku.
Je malá a přesto ráda jí mám,
kam šlápnu, tam se podívám.
A jí tím ochranu dám.
Žije a s ní se usmívám.
Přečteno 163x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Dejvis, Amonasr, Isla, Frr, Koala, ARNOKULT, Krahujec
Komentáře (4)
Komentujících (2)