Anotace: ... když vedeš si za ruku soucit, který nemáš a slzy co Ti kapou z očí zapomínáš vnímat...
Pěkné verše, vnímám z nich nepopsatelnou atmosféru, tak pokud se zdržis, ráda se opět stavím. Na jednoho pierota koukám na stěně, obraz, který jsem si přála při narození syna, k pierotům mám jakési osobní pouto.
27.11.2020 23:21:20 | Vivien
Moc děkuji :) je to tak milé přivítání, ale spíše než pro nováčka, je pro navrátilce...mmm... myslela jsem, že zase jen projdu, ale možná se po letech zase chvilku zdržím ;-)
24.11.2020 17:02:41 | l.Tee
Ten obraz ztroskotanců co se belhají od jedné porážky k dalším ranám . . . .možná jsem vztahovačný, ale tohle mě fakt moc bere. Díky za to a rád si tě zas přečtu.
24.11.2020 10:47:31 | petrzal
Opravdu pěkné téma a má to
své hloubky. Líbí se mi. Vítej a ať se TI tu m mezi námi líbí.* ;)
24.11.2020 10:42:57 | jenommarie
Pierot a poetka. Krásné téma pro které mám slabost.
A když se tak v představivosti paralelně zamyslím nad dnešní dobou...
Líbí se mi to.
Pěkný Tvůj odraz. Ať se daří*
24.11.2020 08:05:56 | šerý