Velebím malíře.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.
Velebím malíře.
Jeho obraz sovy je krásný k nevíře.
Moudrost zvířete z ptačí říše.
A závidím křídla ptákům
a volnost větru.
Já mnohdy i sílu nemám na další větu.
A ta sova z obrázku,
dodá lehkost černočernému provázku.
A ten obraz v sobě nosím.
Mám sílu a svůj stres kosím.
A tak maluj dál,
citliví malíři.
Mé oko z dálky shlíží
a hladí Tvé obrazy.
Jsou v nich výkřiky,
co tahají v nesnází.
Do obrazů schovává se všechno
a každý je šťastný jako děcko.
Tvůj obraz líbám,
ať neublíží mu žádný průvan.
Ráda ho mám.
V srdci bydlí jako drahokam.
Umění krásné znamení.
Cesta a z nebe bratření.
Krásné prozření.
Milé zastavení.
Přečteno 150x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Jan Urban, Květka Š., Dejvis, Psavec, Amonasr, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)