Na tvých básničkách se mi líbí to, jak jsou takové skotačivé, povzbuzující, jako by měly svoji vlastní energii. Je radost je číst, a tato nebyla výjimkou :).
25.11.2020 18:20:38 | Rozmarýna
Děkuji. V básničkách hlavně mluvím o tom, co je mi nejbližší. A to, že to dítě, které je ve mě se chce dělit. Já vím, zní to , trochu složitě. Jednodušeji popisuji součásti života, které jsou mi vnitřně blízké.
25.11.2020 19:00:25 | mkinka