CO VIDím
Vše, CO VIDím je strach,
strach a zmatek kolem.
Vždyť neobracíme se v prach,
vždyť nedáváme poslední sbohem.
Vše, CO VIDím je zkouška,
zkouška důvěry v civilizaci.
Dezinfekce, rozestupy, rouška,
mnozí již z těch pojmů zvrací.
Vše, CO VIDím je tlak,
tlak na každého jedince.
Snad ještě neujel nám vlak,
snad dočkáme se prosince.
Přečteno 221x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Donne, Vivien, Marten
Komentáře (3)
Komentujících (3)